Egy éjszaka az ÖTÖSBEN

2019. május 30. éjszakája rendhagyó volt a Hatvani 5. Számú Általános Iskolában. 6 osztály közel 100 gyerek és 10 pedagógus nemcsak a délelőttöt, a délutánt, hanem az éjszakát is az iskolában töltötte. Micsoda élmény és micsoda buli az iskolában aludni! Főleg ha a lelkes felnőttek még programokat is szerveznek!

Este hét órára jöttek vissza a gyerekek az iskolába alvós holmiaikkal és éjszakai szálláshellyé alakították át tantermüket osztályfőnökeik segítségével.

Ezt követően Pizsi-partis retró disco volt. Majd amikor teljes sötétség lett, a hatalmas épületre rátelepedett az éjszaka, KINCSKERESŐ TÚRA kezdődött. Csupán csak az elemlámpa fénye és a térkép  segített a csapatoknak megtalálni a tantermekben  elrejtett kincses zsákokat. A kincsek keresését félelmetessé tették az éjszaka sikolyai és vámpírjai. Szóval minden bátorságukat össze kellett szedni a csapatoknak.

A nagy kincskeresés közben megéheztek a gyerekek így jólesett a zsíros kenyér.

Nem volt könnyű éjfélkor takarodót fújni , de azért hajnalra sikerült.

Másnap reggel 7 órakor kissé elcsigázva, fáradtan ébredtünk. De hát milyen is lehetne a reggel, ha hálózsákokban földön aludtunk éjszaka!

Szerencsére a konyhás nénik gondoltak ránk és finom friss bundás kenyeret sütöttek reggelire.

A pénteki nap nem igazán a tanulásról szólt, de így év vége előtt néhány nappal még ez is belefér.

A fantasztikus hangulatról és a gyerekeknek nyújtott feledhetetlen élményről a fényképek tanúskodnak, melyet a Hatvan TV fotósa készített.