Kakaóparty az Ötösben

Az Ötös Suli idén is Kakaópartyra hívta a város nagycsoportos óvodásait.

A Kocsis Albert Zeneiskola-Alapfokú Művészeti Iskola művésztanárai: Pintér Ildikó (zongora), Piller Balázs (trombita, furulya, zongora) és tanítványa, az  Ötös Suli 3.b osztályos tanulója, Baranyi Benett Bendegúz (trombita) igényes zenei műsora mellett bemutatkozott a Kis Ágnes tanárnő vezette Ötöskórus,  Sebők Timea tanárnő és a Gyöngyfüzér néptánccsoport első osztályosai, valamint a Drámaszakkör Ambruzsné Bakos Anett tanárnő vezetésével.

Kutalik Márta intézményvezető asszonnyal angolul énekeltek és számoltak a gyermekek, akik közül többen már tanulnak idegen nyelvet az óvodában.

Ezután fogyaszthatták el az ovisok, a külön erre az alkalomra készült, elvihető, „újrapapír”-poharas kakaót pillecukorral. és kaptak egy-egy hűtőmágneses emlékeztető lapocskát, az iskola óvodások részére tervezett programjairól.

A hangulatos délelőtti rendezvényen részt vettek a lreendő első osztályos tanító nénik: Némethné Deák Krisztina, Mészáros Ivett,  Juhász Mária és Kiszelné Bogoly Magdolna. Míg az óvodások megismerkedhettek a tanító nénikkel, addig több Ötös iskolás tanuló is örömmel üdvözölte volt óvónénijét.

Köszönjük a segítséget a Kocsis Albert Zeneiskola-Alapfokú Művészeti Iskola művésztanárainak, és Kelemen Attila intézményvezetőnek, Sasváriné Erdélyi Brigitta tanárnőnek az ajándékok tervezéséért és elkészítéséért, Simonné Kecskeméti Anna, Tünci néninek a jelmezekért és mindenkinek aki részt vett az esemény előkészítésében és lebonyolításában.

Iskolánk Facebook oldala: https://www.facebook.com/otosiskola