2015/16

Kicsengettek


A 2015/16-os tanév véget ért, elkezdődött a VAKÁCIÓ!!!

Címkék:

Ballagás 2016

Címkék:

Derűfoszlányok

Ady Endre Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára által hirdetett: „Derűfoszlányok Irodalmi rejtvények és illusztrációk Lázár Ervin meséiből” című élményjátékról.

Erre a versenyre idén is sok tanuló nevezett be. Iskolánk, 2. osztálytól egészen 8. osztályig indult. Intézményünkből három tanuló részesült díjazásban.

Címkék:

Biztonságos közlekedés gyerekszemmel

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága idén is meghirdette rajzpájázatát, amelynek címe: "Biztonságos közlekedés gyerekszemmel". Iskolánk tanulói rendszeres résztvevői ennek a megmérettetésnek.

Címkék:

Sportoltunk a Kihívás Napján!!

Ebben évben május 25-én tartottunk meg a Challenge Day rendezvényét az iskolában. A közös bemelegítés után minden tanuló, pedagógus és szülő „körbefutotta” az Ötös Sulit; a felsősök kétszer, a kicsik egyszer lihegték végig a távot.

Címkék:

Születésnapi rajzpályázat díjazottjai

A 90 éves Sárospataki Kerámia által hirdetett rajzpályázat eredményhirdetésére és díjkiosztó ünnepségére, mely a „Születésnapi ajándék” címet viselte, május 20-án Sárospatakon az Újbástya Rendezvénycentrumban került sor. A közel 700 beküldött pályamunkából több mint száz alkotást állítottak ki a szervezők.

Címkék:

Öt díjazott a gyümölcsös rajzpályázaton

Az iskolagyümölcs beszállítója a Gyöngyfruct Kft. rajzversenyt hirdetett „Szeretem a gyümölcsöket, egészségesen élek!” címmel általános iskolák 1-6. osztályos diákjai számára. Az alkotások szabadon választott technikával készülhettek. A pályázatra több, mint ezer pályamű érkezett a megyéből és a megyén kívülről is.

Címkék:

„Virágom, virágom…” gyermekrajzpályázat díjazottjai

A Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal, Műszaki és Településfejlesztési Iroda gyermekrajzpályázatot hirdetett „Virágom, virágom…” címmel. A több mint 400 szebbnél-szebb beküldött alkotás közül iskolánk 3 tanulója is díjazásban részesült. A díjak átvételére és a gyerekmunkákból nyílt tárlat megtekintésére a hétvégén rendezett Kertészeti Kiállítás és Vásár ideje alatt került sor a Városházán.

Címkék:

Interaktív történelemóra

2016. május 13-án iskolánkban interaktív történelemórán vettek részt diákjaink.
Bebújtak honfoglaló őseink jurtájába, vezéreket választottak, vérszerződést kötöttek, a fehér ló mondájával ismerkedtek meg.

Címkék:

Madarak és Fák Napja

A Hatvani Környezetvédő Egyesület szervezésében a Gombosi Öreg Tölgyes Tanösvényen, május 7-én került megrendezésre a Madarak és Fák Napja városi verseny. A gyerekek 6 állomáson végighaladva válaszoltak a természetvédelemmel, a madarakkal és fákkal kapcsolatos kérdésekre. A verseny jó hangulatban zajlott és finom ebéddel zárult. Iskolánk diákjai eredményesen szerepeltek és az első, valamint az ötödik helyet szerezték meg.

Címkék:

Oldalak

Feliratkozás RSS - 2015/16 csatornájára