2016/17

ÖTÖS- GÁLA

Iskolánkban több évtizedes hagyomány, hogy a tehetséges diákok „megmutatják magukat” egy nagy iskolai rendezvényen. Ezt a szép szokást követtük az idei tanév végén, június 9-én 17 órától szülők, diákok és tanáraik előtt fantasztikusabbnál fantasztikusabb produkciókat láthattunk. Egyéni és csoportos fellépőknek tapsolhatott a nagyérdemű közönség.

Címkék:

A 12. angol szépkiejtési verseny helyezettjei

Címkék:

Hirdetmény

Címkék:

Nyitni-kék

Címkék:

Geoszféra vetélkedő

A Hatvani Bajza József Gimnázium és Szakgimnázium által meghírdetett „Geoszféra” Természetismereti és Környezetvédelmi vetélkedőn az Ötös Suli Csapata III. helyezést ért el!!!

A „Sejtek”  fantázianevű csapatának tagjai: Hegedűs Szilvia, Huczka Laura, Huczka Alexandra, Péter Dorina!

Felkészítő tanáruk: Geiger  Istvánné

Gratulálunk mind az 5 nyertesnek!!!

Címkék:

Siker az országos szavalóversenyen

A petőfibányai Petőfi Sándor Baptista Általános Iskola 2. alkalommal rendezett országos szavalóversenyt 2017. március 17-én.
Ebben az évben a barátság témában lehetett versekkel nevezni 1-8 osztályos gyerekeknek. Iskolánkat két tanuló képviselte nagyon szép eredménnyel.

Címkék:

Siker az úszó diákolimpián

Falusi Richard

Az Egerben megrendezett IV. Korcsoportos úszó megyei diákolimpia döntőjében, iskolánk tanulója Falusi Richard 100 méteres hátúszásban ezüst, 100 méteres gyorsúszásban pedig bronzérmet szerzett, öregbítve ezzel a saját, valamint iskolánk hírnevét! Gratulálunk neki!

Címkék:

Kedves Szülők!

Címkék:

ORSZÁGOS SIKER

Az Újbuda Önkormányzata és a Fiatal Családosok Klubja „Mesés egészség” címmel MESEÍRÓ PÁLYÁZATOT hirdet gyermek és felnőtt kategóriákban.

Címkék:

Cinka Panna Télapója

Iskolánkban járt a Cinka Panna Népfőiskola Télapója! Segítték a krampuszok és rénszarvasok.
December 10-én a 3.a és a 3.b osztály tanulói vettek részt a foglalkozáson, mely a Télapók barátságáról és „megbántottságáról” szólt. A két Télapó élete egy kicsit „hasonlított” azoknak a  tanulóknak a  mindennapjaihoz, akik vitáznak, veszekszenek és nehezen békülnek ki. Az iskolai könyvtár megtelt nevetéssel, véleményekkel, szerepjátékokkal.
A végén mindenki kapott hagyományos Télapó-csomagot.

Címkék:

Oldalak

Feliratkozás RSS - 2016/17 csatornájára