Tanévnyitó 2015

5Újra megtelt boldog gyermekkacagással, izgatott suttogással, várakozással az új felé az Ötös udvara. Szülők, nagyszülők figyelték büszkén nagy is kisiskolás gyermekeiket, s kíváncsian az elsős piciket. Kezdődik az iskolaév, mindjárt indul a Tanévnyitó!

„ Oly sokat nőttünk, változtunk, tele vagyunk élménnyel; a nyári vakáció nagyon jó volt, de már várjuk az iskolaidőt, hiányzott a suli, az osztálytársak, talán még a tanító- tanár nénik tanár bácsik is!”- mondogatták az iskolánk tanulói.

Mennyi változás! Új igazgató néni, új tanulók szinte minden osztályban, újak az elsősök! De jó lesz a suli!

A hagyományos ünnepi műsor most is igazán klassz volt! Köszönhetjük Freiliné Édes Erika és Kis Ágnes tanítónőnek.

Vendégeinknek Horváth Richárd polgármesternek, Lestyán Balázs alpolgármesternek is nagyon tetszett! Az iskola mindig élő, lüktető helyszíne a tanulásnak, a mozgásnak, a barátkozásnak, a terveknek, és az álmoknak - mondta város vezetője, ki beszédében emlékeit osztotta meg a tanulókkal iskolás éveiről itt az Ötösben.

Ginczli Lajosné az iskola igazgatója évnyitó beszédében hangsúlyozta a tanulás fontosságát, a szülők a nevelők együttműködésének hasznosságát, az  5.Számú Általános Iskola elhanyagolhatatlan szerepét a város életében. Igazgató néni üdvözölte a szülőket, a pedagógusokat és minden új és régi tanulóját az iskolának. Felolvasta az elsősök neveit, akik csatlakoztak  a várakozó tanító nénikhez.

Ma igazán szép tanévnyitó ünnepséget élt át az Ötös Suli!

S kedden kezdődik a tanítás...

Hajrá Ötös!!!

Sasváriné Erdélyi Brigitta

Képek

Címkék: