Tanulók Covid-oltása

A kormány döntése alapján idén augusztus 30-31-én kaphatnak koronavírus elleni védőoltást a 12-18 éves diákok.

Iskolánk tanulóinak szülei, ill. gondviselői ki kell, hogy töltsék a SZÜLŐI HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT 12 ÉS 18 ÉV KÖZÖTTI SZEMÉLYEK RÉSZÉRE COVID-19 FERTŐZÉS ELLENI VAKCINA BEADÁSÁHOZ c. nyomtatványt.

Azoknak a gyermekeknek szüleit, ill. gondviselőjüket kerestük meg a következő levéllel, akik 2021. augusztus 30-ig betöltötték a 12. életévüket.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Tisztelt Szülő!

Az iskoláskorú gyermekek Covid-vírus elleni oltása a nyári szünetben megkezdődött. A 12–15 évesek számára iskolakezdés előtt, vagyis augusztus 30-án és 31-én, minden iskolában lesz lehetőség a gyermekek beoltására. Az oltást az iskolaorvos vagy az oltócsoportok végzik. A rendelkezések szerint a tizenöt éven aluliak oltása csak Pfizer vakcinával lehetséges. A szülőknek írásban lesz lehetőségük regisztrálni a gyereket, aki utána, az iskolába megkaphatja az oltást, de ehhez szükséges a szülői beleegyező nyilatkozat.

Kérjük Önt 2021. augusztus 2-ig válaszoljon a következő kérdésre (előzetes felméréshez) :

Kérem az oltás gyermekem részére Nem kérem az oltást gyermekem részére

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-



Kérjük, hogy aki kéri gyermeke részére a vakcinát, töltse le a Nyilatkozatot, és kitöltve juttassa be az iskolába, vagy az oltás napján gyermeke hozza magával! Amennyiben a Nyilatkozat nyomtatását nem tudja megoldani, az iskola portáján 2021. augusztus 2-dikától, 8-12 óráig minden munkanapon kérheti azt!

https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/szuloi_hozzajarulo_nyilatkozat_vedooltashoz_12_es_18_ev_kozotti_szemelyek_reszere.pdf



Köszönjük minden Szülő együttműködését, tanulóink védelmében!