Batyusbál az Ötösben

A 2019. november 16-i batyuzós bál különösen nagy ünnep volt az Ötös Suli életében, hiszen 40 éve, 1979. szeptember 1-jén nyitotta meg kapuját a Hatvani 5. Számú Általános Iskola.
A bál megnyitó beszédében Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője méltatta az intézmény pedagógusainak, dolgozóinak munkáját.

A Drámaszakkör az Ötös kórussal, és a  néptánccsoporttal és vendégművészekkel kiegészülve betekintést nyújtott az elmúlt 40 év történéseibe: iskolaköpenyben felelő kisdiákok, úttörőcsapat, táborozás, hulladékgyűjtés, néptánc, farsangi bál nyitókeringője, csatlakozás az EU-hoz, sportiskola, Y2K-generáció és sportkörök jelentek meg a színpadon.

Az iskola születésnapi pohárköszöntőjét Hargitai Katalin volt igazgató, az intézmény tanácsadója mondta, s a torta felvágása után még a pedagógusok is tudtak meglepetést szerezni: titokban tanult dallal kedveskedtek az intézmény vezetőjének, Kutalik Mártának.

Még egy meglepetés várt a vendégekre: Ambruzs Berill és Tótpál Szilvia operaénekes kettőse bűvölte el a közönséget.

Ezen az estén az egész iskola az elmúlt 40 év, és a jelenkor eseményeit ünnepelte: fali tablókon, asztalokra helyezett gyűjteményekben lehetett böngészni a régi és új képek között. Az aulában az elmúlt évek farsangi, ballagási videófelvételeiből lehetett csemegézni.

Az aulában és a bálteremmé alakított tornacsarnokban is megcsodálhatták vendégeink Tóvaj Erika és a Való Álom Kreatív Műhely paverpol-alkotásait.
A vacsora alatt kávézó is üzemelt, amelynek teljes bevétele az iskola eszközbeszerzését segíti.

Számos támogatója volt a bálnak:
Lestyán Balázs, Hatvan város alpolgármestere,
Bébé Ételbár,
Bötös Renáta,
Pintér Csaba,
Üszi Szoft- Üsztöke Balázs,
Koza József prépost atya,
BestByte,
Csokiszolárium,
B40 fitness- Olasz Zoltán,
Tóvaj Erika- Való Álom Kreatív Műhely,
Gohér család,
FC Hatvan,
Boldogi Berecz Antal Általános Iskola – Tóth Éva,
Tóth János,
Kisfutár,
Szabó József és családja,
Aszódi Evangélikus Petőfi Gimnázium- Virág Attila, AEG Sound,
Széchenyi István R.K. Gimnázium és Szakgimnázium, Hatvan,
Tőzsér Zsolt, Festékbolt,
Tótpál Szilvia operaénekes,
Nagy Bence,
Ady Endre Városi Könyvtár.

Minden segítőnek, szervezőnek, fellépőnek, támogatónak és résztvevőnek köszönjük szépen, hogy együtt tölthettük ezt a kellemes estét.

Fotóink  Bajzáth Gergő volt Ötös Diákunkat dícséri.

Műsorunk:

Oldalunk a facebookon:

www.facebook.com/otosiskola